Hypnose

Home » Ydelser » Hypnose

Hypnose

“Alle kan hypnotiseres. og der er ingen, der kan hypnotiseres mod deres vilje”

Vidste du at mennesker oplever det helt af sig selv? Måske har du haft fornemmelsen af trance, når du kigger ud over havet eller sidder ved bålet. Det er som om du hører hvad andre siger, selv om du er meget afslappet og føler dig i en anden verden. Det er helt naturligt, da det er underbevidstheden der er aktiv og din opmærksomhed er rettet indad. Dagdrømmeri er også den følelse af afslappethed du har i hypnose. Når du  er i hypnose, er du ikke bevidstløs, du kan nemlig høre, hvad der bliver sagt og reagere på det. Det essentielle er, at hypnose benyttes til at fange en persons ( klients) opmærksomhed omkring en tidligere indlæring, som ønskes forandret.

Det forholder sig sådan, at når underbevidstheden og bevidstheden arbejder sammen, stilles du stærkt i dine mål. Det kan f.eks. være at hele efter sygdom, ændre tanker, vaner og adfærdsmønstrer, eller give slip på angst eller sorg. Terapeutisk hypnose er en sproglig teknik, hvor terapeuten gennem stemmeføring og formuleringer bringer dig i en behagelig trancetilstand, hvor der er adgang til det ubevidste sinds positive ressourcer.

I menneskets hjerne findes der den følelsesmæssige del, NeoCortex og er den yngste del af hjernen, som er den kognitive, tankemæssige, abstrakte del af hjernen, hvor du har din forestillingsevne og din evne til at, rationalisere, evaluere og syntesere information og tænke helheder og enkeldele. Den del af hjernen, der er den yderste kan ofte gå ind og konflikte med den følelsesmæssige del af hjernen. Det er her hypnoterapi er effektivt til at komme ind og finde konflikterne og opløse dem.

Eksempel på behandlingsmuligheder

Stress
Fobi
Tristhed
talebesvær
Manglende selvværd
Blokade
Angst
Manglende energi
Irritabel
Vrede
Manglende koncentration
Manglende struktur
Søvnproblemer
ængstelig

Værd at vide før behandlingen

Du behøver ikke at gå i terapi i årevis, og med afgrænsede problematikker kan du bearbejde med et tema inden for overskuelig fremtid. Problematikkerne kan for den enkelte umiddelbart synes overskuelige, men når et problem- og løsningsområde først er afklaret, kan de blokeringer der er opstået på grund af et manglende samarbejde mellem det bevidste og ubevidste plan genoprettes.

Alle mennesker kan komme i en dyb hypnose, det er bare ikke alle, der tillader sig at blive hypnotiseret dybt. Det er derfor vigtigt, at hvis du vil hypnotiseres så vælg en hypnoseterapeut som du har tillid og tryghed med.

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.
Afbud senere end 24 timer før eller hel udeblivelse fra en session faktureres til fuld pris.