Ydelser

Home » Ydelser

Fokus Nu tilbyder følgene ydelser

“ ydelserne kan du få privat som hjemmesession”

NLP
NLP er meget fremadrettet terapi med fokus på nutid og fremtid. Dog er fortiden vigtig, idet det er her, vi har dannet os nogle forestillinger om os selv, andre og livet generelt.
Hypnose
Gennem hypnose kan der arbejdes med stress, talebesvær, angst, fobi, lav selvtillid, blokader osv. Hypnose eller trance er et naturligt stadie hvor kroppen er totalt afslappet og oplader sig selv på ny.
Hypnoterapi
Hypnoterapi er en meget fremadrettet terapi med fokus på nutid og fremtid. Dog er fortiden vigtig, idet det er her vi har dannet os nogle forestillinger om os selv, andre og livet generelt.
Special Pædagogisk Rådgivning
Som mentor, specialpædagigisk konsulent og rådgiver hjælper jeg blandt andet børn og forældre, der har en udfordrende dagligdag hjemme som i skolen og institution.
Hypnose for Børn
Ofte er det sådan, at vi mennesker overser, hvad der egentlig ligger til grund for den uhensigtsmæssige adfærd og vi opfatter ikke altid os selv og omgivelserne som medskyldige i uønskede situationer.
Stress Behandling
Stress er typisk et symptom på, at man ikke har lyttet til de tidligere advarselssignaler fra kroppen. Lær at lytte til din krop og undgå stress i fremtiden!