Coaching

Jeg er ved at uddanne mig til coach på ICC. Her er et uddrag fra Joseph O’Connor som er en internationalt anerkendt forfatter, træner, executive coach og konsulent. Han har givet træninger i tredive lande. Han opnåede en B.S. grad i antropologi ved London University, men hans første karriere var som en klassisk guitarist, performer og lærer. Han hørte først om NLP i et seminar for guitarister og blev fascineret af mulighederne.

Han er en førende forfatter og træner i coaching og neuro-sproglig programmering (NLP) og systemisk tænkning. Han er forfatter af atten bøger og tre lydbøger om coaching, neuro-sproglig programmering, træning, salg, kommunikationsfærdigheder, ledelse og systemisk tænkning.
Hans bøger er blevet oversat til 29 sprog og har solgt en halv million eksemplarer verden over.

Læs mere om Coaching her.