NLP

Home » Ydelser » NLP

NLP

“Et værktøj til forandring og selvindsigt”

Hvad er NLP?

NLP er et objektivt refleksionsværktøj og kan anvendes bredt. NLP er forkortelsen for Neuro Lingvistisk Psykologi – Det foregår på det ubevidste plan: Det handler om hvordan vores tanker udtrykkes gennem vores ord, men også hvordan vi kan påvirke egne tankemønstre i en positiv retning, gennem bevidsthed om vores ordvalg. NLP er et værktøj til forandring, personlig udvikling, kommunikation og indsigt i menneskesindets processer, stort set handler det om, at vi alle sammen opfatter virkeligheden forskelligt. Det vil sige, at det er vores opfattelse af virkeligheden, der har betydning for, hvordan vi fungerer end virkeligheden selv.

Ser du muligheder eller begrænsninger?

Ved hjælp af effektive NLP værktøjer kan du blive i stand til at ændre dine tankemønstrer, du kan ændre din opfattelse af virkeligheden omkring dig og dermed udnytte dit fulde potentiale. Du opnår større livsglæde og livskvalitet.

Igennem menneskets opvækst og liv skaber vi overbevisninger, værdier og erfaringer. Disse oplevelser og erfaringer bliver til en overbevisning, der ikke længere støtter os eller omgivelserne. I stedet, bliver det en blokering eller begrænsning i vores liv. Ved hjælp af NLP-værktøjer er det muligt at ændre og forandre så det passer ind i en anden kontekst end det oprindelige. Nedenfor er kan du se nogle af de behandlings muligheder der kan være.

Behandlingsmuligheder
Stress
Fobi
Afhængighed
Depression
Manglende selvværd
Blokade
Angst
Manglende energi
Irritabel
Vrede
Manglende koncentration
Manglende struktur
Søvnproblemer
talelidelse/stammen
spiseforstyrelse

 

De fleste af vores strategier er ubevidste.
Heidi Bendix

NLP bliver stadig videreudviklet og bruges i dag inden for blandt andet:

  • Coaching og afklaring af målsætninger (opnå dit mål)
  • personlig udvikling (opnå et positivt selvværd og selvtillid)
  • kommunikation og management (blive forstået og forstå andre bedre)
  • styrke sportsresultater (øge præstationer gennem visualisering)
  • Terapi

 

Terapi Sessionen er ofte 1,5 til 2 timer

Coaching sessionen er ofte 1 til 1,5 timer 

 

Værd at vide før terapibehandlingen:

Vi er forskellige, og derfor er det meget individuelt, hvordan jeg bedst påvirker din emotionelle og kreative intelligens. Din underbevidstheds ressourcer, skærpes via hypnose, du vil fokusere målrettet til at mestrer dine tanker, følelser, vaner og handlinger. I første session begynder vi at skabe det basale arbejde mod det mål du ønsker, altså en god tilstand som kan være RO og GLÆDE. Vi undersøger hvad der er vigtigt for dig, for at du kan have dig selv med i processen.

Min erfaring er, at det er vigtigt efter den første session, at få en ny tid senest 14 dage efter, da der er opfølgning på det du allerede har lært dig selv og som du har brug for at fokusere endnu mere på.

Coaching:

Det er vigtig at du er klar over, at du vil få opgaver med hjem som fremmer din udviklingsproces og nå du handler og er aktiv, vil du mærke forandring.

Pris

NLP 1300,- inklusiv moms pr behandling.
En NLP behandling har typisk en varighed imellem 1,5 til 2 timer.

Book en tid her.

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.
Afbud senere end 24 timer før eller hel udeblivelse fra en session faktureres til fuld pris.